Εδώ θα γράφουμε και θα μοιραζόμαστε μόνο Freeware, το ξαναλέω μόνο FREEWARE προγράμματα και παιχνίδια. Υπάρχουν πολύ που δεν θέλουν να σπαταλήσουν χρήματα για προγράμματα αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που νομίζουν γιατί είναι Freeware δεν είναι καλά, σε αυτό όμως το Thread θα τους αποδείξουμε πόσο χρήσιμα και αξιόπιστα είναι! Πρώτα θα κάνουμε μια Mini περιγραφή, μετά θα προσθέτουμε το μέγεθος και το Link για Download! Σε αυτό το Post, θα συγκεντρόνονται όλα τα αρχεία μου και τα δικά σας, μαζεμένα.Freeware προγράμματα:vBar 2.2Πολύ χρήσιμο προγραμματάκι για να βλέπεις την στάθμη της μπαταριας σου, να βλέπεις την ελεύθερη RAM και να κλείνεις τα προγράμματα σου. Βρίσκεται στην μπάρα εργασιών-έναρξης. Είναι ο μικρότερος και ο ταχύτερος Task Manager για Windows Mobile στο κόσμο!
Crimson FieldsΕίναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις διότι δεν έχω βρει χρόνο να το παίξω!:p:lol:
FishocopterΠαρόμοιο παιχνίδι με το Gold Sanx με την διαφορά ότι παίζετε σε κάθετη θέση και αντί για μπάλα έχει ψάρια!
Ευχαριστούμε για το post σου.
Κάποιοι απλοί κανόνες για μελλοντικά posts στο software pool, υπάρχουν εδώ: http://mobilityclub.gr/forums/p/624/630.aspx
(δεν φταίς σε καμία περίπτωση, απλά το νήμα με τους κανόνες δε μεταφέρθηκε απ'το παλιό board...)
Manos S. Pappás
net.314 Development
Μπράβο για το post! Πολύ σημαντική πληροφορία είναι το μέγεθος του αρχείου για να έχουμε υπόψη μας πόσο χώρο περίπου θα φάει και στην συσκευή μας...
Ο Frontier τα πήρε λίγο γιατί είχε στο μυαλό του τους κανόνες από το προηγούμενο forum (που όμως δεν τους είχαμε προλάβει να μεταφέρει στη νέα μορφή). Δεν πειράζει για μια φορά, έτσι δεν είναι Μάνο;
The Hellenic Mobility Team
Προφανώς και δεν πειράζει. Άργησα και εγώ να γράψω το post με τους κανόνες και με πρόλαβαν τα παιδιά.
Απλά είδα τόσα προγράμματα μαζεμένα και ζαλίστηκα... :-)
Παιδιά συγνώμη για την λάθος τοποθέτηση του Thread. Είμαι νέος στο Forum και... ξέρετε!
Όπως είδατε και στο πρώτο Post μου, τα προγράμματα και τα παιχνίδια θα ανανεόνονται συνέχεια, οπότε και η λίστα. Αυτό που είδατε είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ μικρό κομματάκι του απείρου Thread μου!
Ευχαριστώ όλους σας!!!
Είσαι μια χαρά. Ότι θέλεις από εμάς εδώ είμαστε...
Ανδρέας Τσούχλαρης Hellenic Mobility Club / dotNetZone.gr / autoexec.gr
Ότι Freeware πρόγραμμα και παιχνίδι ξέρετε και δεν είναι στην λίστα, θα παρακαλούσα να μου δίνετε το όνομα από το πρόγραμμα ή από το παιχνίδι, για να το βρω και να το βάλω. Θα ήταν πολύ μεγάλη βοήθεια για την συλλογή μου!
Τα παρακάτω Freeware προγράμματα προστέθηκαν στην λίστα:SRS Wow HDΈνας πολύ καλός ενισχυτής ήχου για την συσκευή μας! Δεν δουλεύει σε όλες τις συσκευές αλλά σε αυτές που δουλεύει κάνει πολύ καλή δουλειά...
Η καινούργια λίστα 7-7-2008, διατείθεται εδώ: http://rapidshare.com/files/127725980/List_of_Freeware_Programs___Games_7-7-2008.rar. Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η λίστα θα ανανεώνετε μια φορά την εβδομάδα.
Σε ευχαριστώ φίλε μου για τα πολύτιμα προγραμματακια που μας διέθεσες.
Θέλω να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις πως μπορώ να παίζω στο pocket PC μου
(MIO 550) που έχω, παιχνίδια στο internet που χρειάζονται java και flash player όπως την μπιριμπα αν ξέρεις (www.zoo.gr) ή την canasta (www.yahoo.com). Έχω εγκαταστήσει ένα σωρό προγραματακια αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις?
Δυστυχώς σελίδες με flash δεν είναι δυνατόν να τις δεις από το pda σου. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικούς browser και έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. θα το ψάξω λίγο ακόμα αλλά δεν νομίζω να βρεθεί κάτι.
doyleyei kala?